Martin Koller – Goebelsovy listy – Sputnik V a vitamin D

image

Je to již pár let, co jsem pracoval na ministerstvu obrany, které už tehdy nebylo a dodnes není ministerstvem národní obrany, nýbrž obrany cizích zájmů v cizích zemích, a to jako technický redaktor resortního časopisu A Report. Ten se pod vedení osvědčených předlistopadových politických pracovníků věnoval z velké části té správné propagandě a podlézání, čemuž jsem se jako technický specialista dokázal vyhýbat. Vojáci tento plátek nazývali Goebelsovy listy, případně i jinými hanlivými přezdívkami. Údajně to platí dodnes.

Osobně jsem toho názoru, že označení Goebelsovy listy by si spíš zasloužil portál Seznam, plně šířící protinárodní propagandu zaměřenou na posilování českého otroctví v německé EU, přepisování české historie podle revanšistických a pangermánských požadavků, podporu revanšismu sudeťáků, afroislámské invaze do Evropy, protibělošského rasismu, sexuálních deviací, pomluv o Číně a propagace vojenské agrese NATO, EU a ukrajinských banderovců proti Rusku. Aktuálním hitem Seznamu je ideologický boj proti ruské vakcíně Sputnik V.

Dnes, 6. dubna se na Seznamu vyznamenal redaktor Čermák s článkem: „Sputnik dobyl San Marino.“ Socialista Goebels by z něj byl nadšen. Obsah článku působí dojmem uvědomělého svazáctví padesátých let, volajícího po smrti Horákové, či Slánského, nebo rovnou štvavé propagandy takzvané třetí říše. Důležitá evidentně nejsou fakta, ale správný politický postoj. Opakované lži se mají stát pravdou. Čermák snaživě míchá protiruskou propagandu s dílčí dávkou reálných a upravených informací. Je zděšen tím, že San Marino se rozhodlo očkovat svoje obyvatele ruskou vakcínou Sputnik V a lidé z okolní Itálie se tam snaží proniknout, dokonce s falešnými doklady. Po odborné stránce vlastně nemá co sdělit. Pouze omílá poslední zoufalý protisputnikovský propagandistický názor, že vakcína nemusí být dobrá, účinná, hlavně není prověřená v EU. Nemůže popřít, že se osvědčila a používá se podle něj v 50 státech, ve skutečnosti v 70. Jaksi pozapomněl, pravděpodobně záměrně, že ani genetická léčiva Pfizer, Moderna a Johnson and Johnson nejsou v EU schválená, ale dostala místo řádných testů výjimku od byrokratů v Bruselu, stejně jako od šéfky českého (?) SÚKLu. Autor samozřejmě zapomíná, že při očkování Pfizerem schváleným výjimkou, nikoli odpovídajícími testy u nás stejně musí každý podepsat reverz. V něm v podstatě potvrzuje informovanost o tom, že dopady Pfizeru jsou nejasné a výrobce za ně nenese odpovědnost!!! Proto neexistuje žádný důvod bránit očkování u nás na reverz Sputnikem V jenom proto, že neprošel testy v EU. Důvod samozřejmě je. Nenávistná, prolhaná a štvavá kampaň proti Rusku a v neposlední řadě Gatesovy miliardové zisky, to vše bez ohledu na počet nemocných a mrtvých Čechů. Stačí si připomenout výnosné Gatesovy vakcinační „úspěchy“ v Indii a Africe.

Vakcíny vs genetická léčiva

Je třeba si připomenout, že Sputnik V, Astra Zeneca a Sinopharm jsou klasické vakcíny, které působí cestou aplikace oslabených virů do organismu, zatímco Pfizer, Moderna a Johnson and Johnson genetická léčiva, která působí na buňku, případně (?) její genetickou stavbu. Genetická léčiva můžeme s určitou nadsázkou přirovnat ke geneticky upravené kukuřici, sóje, či jiným obilninám, které se USA snaží dlouhodobě protlačovat na trh EU. Kdo z vás má na ně chuť? Sputnik V a Astra Zeneca mají užší spektrum účinnosti, Sinopharm širší, zatímco u genetických léčiv není situace zcela jasná. Nová ruská vakcína s obchodním názvem Mir, jejíž vývoj byl dokončen v únoru, je rovněž širokospektrální. U genetických léčiv jsou naprosto nejasné dlouhodobé účinky a jejich forma. Zde by byl potřebný výzkum trvající řadu let. Samozřejmě nikomu nenaroste kravská hlava, jak se snaží propaganda stupidně dezinformovat a snižovat úroveň vlasteneckých informačních zdrojů. Totéž platí o údajných nanovirech s respirátorů. Na místě je otázka, zda jsou takové evidentní blbosti šířeny záměrně, nebo se jedná o zneužití hlouposti provozovatelů vlasteneckých informačních zdrojů.

Podle privátně získaných odborných informací se nejvyšší účinnost jak vakcín, tak genetických léčiv pohybuje kolem 70%. Uváděných 90% je jen reklama. To znamená, že se lze nakazit i po aplikaci první dávky. Ze stejného zdroje pochází informace, která srovnává pravděpodobnost vzniku krevních trombů mezi Pfizerem a Astrou Zenecou. Jedná se o 10 lidí na 10 000 aplikací, rozdíl je tedy 0,1%. A to nesmíme zapomínat, že Pfizer se veze na maximální mediální podpoře, doslova reklamě, zatímco Astra Zeneca je terčem soustavné agresivní kritiky a pravděpodobně i účelově upravovaných, ne-li zcela lživých informací. Zjednodušeně řečeno, Astra Zeneca je dobrá, byť možná trochu méně kvalitní vakcína ve srovnání se Sputnikem V.

Je zcela neuvěřitelné, že v zemi, kde se třicet let omílají svoboda, demokracie a lidská práva se řeší místo rychlé a efektivní ochrany obyvatel před  COVIDem jakási politická otázka vakcinace. Mezi lidmi je šířena doslova panika ze smrti COVIDem a jsou bezohledně nuceni používat americká genetická léčiva na rozkaz byrokratů z Bruselu. A to i v případě, že je jich nedostatek a musí na ně čekat, zatímco Sputnik V je po ruce, případně mohla být zahájena jeho licenční výroba. To bychom ovšem museli mít nějaký vlastní farmaceutický průmysl, jako před třiceti lety. Totalitní demokracie EU v praxi, lež korupce a byrokratický teror a hlavně peníze. Obzvláště zábavný je z tohoto hlediska fakt, že německá Lufthanza vytvořila letecký most do Moskvy, kde se Němci nechávají očkovat Sputnikem V rovnou na letišti, letí domů a za dva týdny let opakují. Podobná situace je i v Izraeli, kde výsledky Pfizeru nejsou zrovna ideální. Další možností je soukromá, nebo skupinová cesta autem do Srbska, kde je možno nechat se očkovat jak Sputnikem V, tak Sinopharmem. Takže ti, kteří nechtějí být otroky německé EU, pokusnými králíky Gatese a plniči jeho kont, mohou po vyřízení dokumentů vyrazit na Bělehrad. Podle mého názoru se to vyplatí.

Česká kolonie a vitamin D

Redaktor Čermák a jemu podobní by pravděpodobně nechali celé obyvatelstvo EU raději pochcípat, než aby se chránilo pomocí osvědčené ruské vakcíny. Místo toho by se měli zabývat otázkou premedikace, která nedosahuje ani úrovně předlistopadového, údajně zločinného režimu. Tehdy se v době chřipkových epidemií zdarma rozdával lék, podobný Isoprinosine. Dnes to nikoho ani nenapadne. Stejně by se měli slouhové cizáků na Seznamu zabývat otázkou, proč jsou dopady COVIDu na české obyvatelstvo tak silné, a to i ve srovnání s Německem. Rozhodně to není nedostatečným nošením respirátorů, zákazem vycházení v noci, nebo uzavřenými hranicemi okresů. Zjistili by, že na vině je v nemalé míře nedostatek vitaminu D, který zvyšuje odolnost organismu. V naší zeměpisné šířce je málo slunečního svitu, který podporuje tvorbu vitaminu D v organismu. V zemích jako Německo, nebo Polsko to vyrovnává vyšší spotřeba ryb. U nás je i nekvalitní ryba cenovým luxusem. Naše kolonie se však od Německa liší rovněž nižší kvalitou potravin. V Německu se do mléka přidává vitamin D. Na obalech je napsáno: mit D. Část tohoto mléka se dováží z naší republiky. U nás se mléko místo vitaminem D vylepšuje sójovým mlékem za účelem nižší výrobní ceny a vyššího zisku. Tuto směsku nelze vitaminem D obohatit. Také proto je mezi obyvatelstvem deficit vitaminu D vyšší, než například v Německu. Předlistopadový zločinný režim rozdával v regionech, kde bylo vyšší ohrožení infekcemi z průmyslových zplodin, například v severních Čechách vitamin D, mimo jiné po zjištění, že se tam snižuje plodnost mužů. Nedostatek vitaminu D, spolu s všemožnými plastovými obaly se proto podepisuje nejen na obecné odolnosti obyvatel kolonie Česko, aktuálně vůči COVIDu, ale rovněž na její depopulaci. O tom Čermák a další tvůrci sorosovské pravdy na Seznamu, samozřejmě taktně mlčí. Za to jsou přece placeni, nikoli za objektivní informace, pro které na Seznamu není místo, stejně jako například ve Dvořákově protinárodní ČT.