Martin Koller – Americké století končí – čínské začíná

image

Vojenskou i morální porážku agresorů NATO/EU-UKR na hranici mezi Ukrajinou a Ruskem nedokáže zastřít propaganda šířena protinárodními slouhy cizáků v ČT, ČRo a na Seznamu. Nejedná se pouze o standardní lži, ale rovněž zamlčování faktů českým divákům a posluchačům hlavních médií. Celé to připomíná německou propagandu, která se dodnes snaží zastírat a omlouvat podlé agrese Německa v létech 1936-1941 zničující porážky německých ozbrojených sil v letech 1943, 1944 a 1945 na východní frontě.

Agresorům z NATO/EU se dosud nepodařilo vyvolat válku na hranici mezi Ukrajinou a Ruskem. Především nenašli možnost uplatnit jakoukoli komedii o ruské agresi, která by přesvědčila obyvatele zemí NATO/EU, aby podporovali vlastní oběti životů a majetku pro zájmy amerických globálních lichvářů, německých revanšistů a lichvářské bandy rozkrádající Ukrajinu již třicet let. Neuspěly ani komedie po vzoru Kosova. I tam zorganizovala demokratická média paniku a útěk obyvatel před údajnou srbskou agresí. Uprchlíky poté napadlo letectvo NATO/EU a stovky jich pobilo, oficiálně. Dalších několik stovek pobili islámští teroristé podporovaní NATO/EU proto, že nechtěli válku. Nelze vyloučit, že někteří z těchto mrtvých posloužili při vytvoření další sprosté komedie ve Srebrenici v režii NATO/EU, především Německa. Ostatně, podobnou komedii organizoval Goebels v roce 1938 ve spolupráci se sudeťáky. Využíval ji při lhaní o českém krvavém teroru v pohraničí a nutnosti německé vojenské humanitární agrese na pomoc týraným a vražděným Němcům.

Z Ukrajiny předvedli útěkovou komedii jen tamní politici. Kdyby se nejednalo o komedii, ale opravdový útěk, padaly by z nich nakradené miliony dolarů, jako z afghánského prezidenta. To byl také velký oblíbenec NATO/EU. Je opravdu zvláštní, že politické reprezentace NATO/EU, u nás především pražská havlérka (ANO, ODS, KDU-ČSL/TOP 09/ STAN, Piráti, ČSSD a Konečné vedení KSČM-Konečné Schwabovci Čech a Moravy) se všude přátelí a morálními mrzáky, lháři, pokrytci, kriminálníky, teroristy, zloději, korupčníky, úchyláky a narkomafiány. Někteří nedělají veřejně a hrají komedii s podporou médií ovládaných globálními lichváři, jako euro-Konečná v ČT u Moravce, kde předváděla názory, které nebyly ani z její hlavy. Nikdo jiný s takovými názory se nesmí k ČT ani přiblížit a nedostává prostor na Seznamu. Proč asi? Že by přestalo platit staré pořekadlo o tom, že jsi takový, jaké máš přátele? Kdo mohl z Ukrajiny utéci před zlodějinou lichvářsko-fašistické bandy a jejích agresí už pravděpodobně z Ukrajiny emigroval. V ukrajinském parlamentu zůstalo dočasně méně, než třicet poslanců. Na komedii se podílí rovněž ministerstva zahraničí států NATO/EU tím, že odvolávají svoje občany, případně diplomaty z Ukrajiny. Komično situace dokazuje fakt, že například diplomati Číny a naprosté většiny dalších zemí nikam neprchají. Pouze loutky a slouhové globálních lichvářů, imperialistů a německých revanšistů.

Ukázkovou, byť nikterak novou komedii předvedla média NATO/EU v případě zahájení ruského cvičení strategických sil, které následovalo v souladu se stahováním ruské armády od hranice Doněcka a Luganska. Opět povyk o ruské agresi. Ono se nelze divit, protože strach z COVIDu opadá. Naopak roste odpor a vztek na protibělošský vakcinační teror, ne-li holokaust u stále více občanů NATO/EU. Je třeba udržovat obyvatele zemí NATO/EU ve strachu, aby byli manipulovatelní a nemysleli na to, že je globální i lokální lichváři doslova sdírají z kůže a bezohledně tlačí do chudoby rostoucími cenami potravin, energií a tepla, stejně jako rozhazováním peněz na COVIDovou lumpárnu, případně na korupční nákupy zbraní. Naše republika je z tohoto hlediska světovým rekordmanem, a to i ve srovnání s okolními koloniemi. Stačí si připomenout vrtulníky UH-1Y a AH-1Z, kulomety Minimi, zemědělské náklaďáčky a druhý nákup přenosných protiletadlových komplety RBS-70. Ceny elektřiny jsou ve srovnání s Německem několikanásobné. Za to můžeme poděkovat jak minulé vládě Babiše, tak současné Fialy. Není mezi nimi žádný rozdíl. Pilně pracují na ukrainizaci české kolonie podle potřeb globálních lichvářů, amerických imperialistů a německých revanšistů. Polští a Maďarští politici dokázali udržet ceny elektřiny na rozumné úrovni a pracují ve prospěch občanů. Naši na občany a voliče kašlou, slušně řečeno, a udržují vysokou životní úroveň Němců.

Odsun ruských vojsk, nepoměrně slabších ve srovnání s ukrajinskou armádou, jejími „poradci“ z NATO/EU a různými ozbrojenými bandity, tedy zhruba 300 000 ozbrojenců bez mobilizace sebral vítr z plachet prolhané propagandě NATO/EU-UKr. (zde se omlouvám za vyšší počet ukrajinských ozbrojenců, který jsem uvedl v předešlém článku, protože jsem započítal zálohy) Neustále vyhlašovaná nová a nová data ruské agrese a rozšíření útěkových komedií o Rakousko a Německo, které je na základě kancléřského aktu americkou kolonií do roku 2048 slouží už jen k obveselení. Připomíná to šaškárnu vyrobenou na objednávku globálních lichvářů kolem zbrojního a muničního skladu ve Vrběticích. Nelze se zbavit dojmu, že celá zahraniční politika NATO/EU je v současnosti postavena na lži, zamlčování faktů a mediální komediích.

S ruskou agresí jaksi neladí fakt, že jakmile byl zahájen odsun ruských vojsk od hranice s Ukrajinou, případně teritorii Donbasu a Luganska, začaly útoky ze strany Ukrajinské armády a zločineckých praporů na uvedená teritoria, a to palbou dělostřelectva a pěchotních podpůrných zbraní typu granátometů, pancéřovek. Palba byla jako obvykle vedena z velké části na civilní cíle, což je u banderovců a jim podobných zločinců typické. Typická lichvářská podlost, která jen dokazuje, kdo vládne na Ukrajině. Tento fakt naše hlavní média ČT, ČRo a Seznam zcela zamlčela a blábolila a střelbě ze strany obránců Doněcka a Luganska. Každopádně lze konstatovat, že ministryně Černochová se dodávkou dělostřelecké munice na Ukrajinu dopustila odporné špinavosti a nese zodpovědnost za pokračování bojů, stejně jako každého mrtvého a zraněného dělostřeleckou municí žoldáků ukrajinského lichvářsko-fašistického režimu.

Znovu by bylo třeba žádat, aby politici a média NATO /EU vysvětlili, proč podporují takový režim, který se opírá o tradice příslušníků SS, dozorců z německých vyhlazovacích koncentráků a etnických čistek Ukrajinců vůči Polákům, Židům, Čechům i Rusům. Je opravdu směšné, jestliže se v Německu staví muzea holocaustu a zároveň se podporují ti, kteří ho oslavují na Ukrajině a v Pobaltí. Vzorová podlost současných německých křesťanů i socialistů, reálně revanšistů a pokračovatelů nacistických tradic a slouhů globálních lichvářů.

Stačí si položit otázku, jak je možné, že na straně obyvatel Doněcka a Luganska přibývá mrtvých a raněných civilistů, zatímco na druhé straně bojové linie nikoli. Co dělá OSN, co dělá OBSE, co dělají mírotvorci a humanisté NATO/EU? Kde je Charta OSN a první bod atlantické smlouvy (NATO)? Kdo zodpovídá za média, především různé rady ČT a ČRo, jestliže odtamtud slyšíme pouze jednostrannou a prolhanou válečnou propagandu?

Vzhledem k vraždění civilistů samozřejmě nikdo z humanistů NATO/EU nezakročil, zato se zastavil odsun ruské armády. A z našich médií se okamžitě ozývá, že odsun je podvod. Každopádně se pokračuje v rozeštvávání obyvatel Evropy nezodpovědnými politiky a mediálními pracovníky NATO/EU. Nelze se zbavit dojmu, že jsou rozhodnuti vyvolat válku na hranici Ruska za každou cenu a využít toho k agresi proti Rusku. Přitom mohli celý problém Doněcka a Luganska řešit již před šesti lety mírovou cestou. Nikdo z nich nic takového neudělal, přehlížejí vražedné porušování minských dohod ukrajinskou armádou a zločineckými prapory typu Azov a Donbas a jednostranně lžou a lžou.

Na závěr je třeba dodat jednu potěšující informaci. Vedení USA se v pátek rozhodlo k dalšímu mírotvornému provokačnímu náletu strategických bombardérů k ruské hranici, jako odpovědi na odsun ruské armády. Možná se jednalo o zahájení připravované agrese proti Rusku. Každopádně americké letectvo tentokrát narazilo na tvrdou odpověď, a to už více, než 3000 km od ruských hranic. Jak bombardérům, tak průzkumným a velitelským letounům přestaly fungovat navigační a komunikační systémy a musely se otočit a táhnout domů, doslova se svěšenými ocasy. Můžeme si připomenout, jak dopadl svého času americký torpédoborec Donald Cook, když se pokoušel o provokaci na Černém moři. Rušení zahájené ve 12 hodin moskevského času pokrylo i Ukrajinu a zasáhlo dokonce až na území Slovenska. Potvrdily to důvěryhodné zdroje. Média NATO/EU o tomto fiasku agrese samozřejmě zarytě mlčí a vykřikují a ruské agresi.

Biden mele jako ojetý gramofon, kde přeskakuje jehla na desce a Fiala a jeho komický služebný ubožák na ministerstvu zahraničí ho v našich lichvářsko-revanšistických médiích napodobují jako opice. Vtip je v tom, že každý z válečných štváčů NATO/EU by chtěl, aby tu válku se zlým Ruskem vybojoval někdo jiný. Jenže na to nestačí několik zločineckých praporů a fanatická část ukrajinské lichvářsko-fašistické armády, která je ochotná položit životy za zisky Kolomojského, Timošenkové, Sorose, či Schwaba.

Nelze se zbavit dojmu, že po elektronickém výprasku uděleném Ruskem americkému strategickému letectvu, končí americké století. Díky nepodložené aroganci, naprosté tuposti a stupidní agresi americké zahraniční politiky a jejích evropských slouhů za posledních třicet let. Evidentně se chystá další biologický úder amerických lichvářů a imperialistů reprezentovaných Gatesem proti severní polokouli obývané bělochy. Proto se pražská havlérka snaží protlačit zákon, který by umožnil násilně terorizovat obyvatele a realizovat vakcinační holokaust pod záminkou humanitárního boje s epidemií. Bývalá koalice a opozice vzorně spolupracují v zájmu globálních lichvářů a německých revanšistů. Bašiš nebo Fiala, žádný rozdíl. Je otázka, zda za sebou humanisté NATO/EU prásknou jadernými dveřmi. Každopádně je jisté, že nastupuje čínské století a Čína je spojenec Ruska.