Martin Koller – Názory a otázky k volbám

image

V posledních dnech jsem se zamyslel nad volbami z hlediska hodnocení produkce českého internetu, především Seznamu, který je protinárodní hlásnou troubou EU, stejně jako Dvořákova ČT. Televizi už nemám a nechybí mi. Předpokládám, že text se dostane k těm, kteří půjdou volit až v sobotu, čímž omezí možnost vykrádání nepohodlných hlasů pro SPD a jejich náhradu těmi správnými soro a euro hlasy.

Úvodem bych ještě zdůraznil, že stát je tady především pro občany, nikoli jako koryto politiků, nebo pro kořistnické, či parazitující cizáky. Stát má chránit občana a zajišťovat maximum nezávislosti z hlediska produkce potravin, energií, léků a zbraní. Proto se snaží EU národní státy zničit a vyrobit koloniální eurokoncentrák, jako součást světového koncentráku vedeného novou finanční šlechtou, tentokrát finanční, tedy globálními a lokálními lichváři pod hesly velkého resetu, či nového světového řádu a za pomoci ekologismu a klimatismu, globální sexuální revoluce, zkorumpovaných médií, politických neziskovek, míšení bílé a černé rasy v rámci ideologie rasového multikulturalismu, likvidace historické křesťanské kultury, aktuálně rovněž COVIDového úderu, podvodu a kšeftu.

Ve srovnání se stavem před listopadem 1989 se situace výrazně zhoršila, nejen v uvedených čtyřech oblastech nezávislosti. Po přijetí do EU můžeme mluvit o dalším období nesvobody. Nelze přehlédnout, že EU vedená Německem je konstrukcí amerických zájmů k ovládnutí Evropy po druhé světové válce. Potvrzuje to kancléřský akt, tedy podpis každého německého kancléře, počínaje prvním, Adenauerem v USA, kterým stvrzuje koloniální pozici poraženého Německa. Díky tomu je Německo a jím řízená EU pouze převodovou pákou amerických zájmů, přesněji americké nadnárodní finanční oligarchie-globálních lichvářů v Evropě, historicky propojených s německou a britskou finanční oligarchií. Podobný akt podepisuje každý japonský premiér. Zde je třeba zdůraznit, že problémem nejsou naše vztahy se zbývajícími etnickými Němci, nebo německým průmyslem, ale německá sudeťácko- revanšistická a koloniální zahraniční politika ve vztahu k zemím na východ a jih od německých a rakouských hranic, kdy nesmíme zapomínat, že Rakousko je německou zemí-východní markou Bavorska. Německou politiku ovládají slouhové Nového světového řádu, ideologičtí ekologisté, sexuální úchylové, pangermánští revanšisté a sudeťáci, přičemž nejvíce ohrožení jsou právě etničtí Němci. Celá politika německé EU je postavená na lži, strachu, korupci a byrokratickém teroru.

Za naši koloniální pozici ve vztahu k Německu nesou zodpovědnost zkorumpovaní a vydíratelní politici a mediální pracovníci, mnohdy za kolaboraci svých předků v době německé okupace 1939-1945, případně lumpárny z období 1948-1990, někteří i za následující dobu pseudodemokracie a nesvobody a její ekonomické zločiny. Svůj podíl mají rovněž nemyslící a nezodpovědní voliči, kteří jim dávají svoje hlasy, mnohdy opakovaně.

Úvodem bych se zmínil o brutální kampani proti legálně zvolenému prezidentu Zemanovi. Léta se média řízená, vlastněná, či ovládaná globálními lichváři, případně jejich slouhy z německé EU starají o Zemanův zdravotní stav. Nejvystrčenější je v médiích šéf o co dražšího, o to zbytečnějšího a protinárodnějšího Senátu, který začíná připomínat majora „kuní ksicht“ z amerického seriálu Masch. Připomněl bych dvě fakta. Americký prezident Roosevelt řídil USA z pojízdného křesla a dovedl k vítězství ve druhé světové válce. „Český“ prezident Havel, jehož druhá volba byla více, než podivná (účelové zatčení poslance Sládka) „marodil“ opakovaně a dlouhodobě, pravděpodobně z důvodu následků zhýralého života, především neustálého kouření, alkoholismu, dříve pravděpodobně i drog a různých sexuálních úchylek. Stal se symbolem lži, falše, politické korektnosti, pokrytectví, amorálnosti, zženštilosti a bezbřehého podlézání cizákům, jimž vděčil za mnohé, především mlčení a finanční podporu. A nevzpomínám si, že by média léta a stále dokola troubila na poplach, že je nezodpovědný a neschopný vládnout, byť to bylo zcela evidentní. Málokdo v historii poškodil naši zemi tak, jako Havel. Prezident by měl být především inteligentní, s velkým všeobecným rozhledem, analytickým myšlením, dobrými vyjadřovacími schopnostmi a vysokou zodpovědností, především z hlediska bezpečnosti státu. Logicky by to měl být vlastenec, nikoli podlézavý slouha. Tím vším se prezident Zeman vyznačuje, byť ani on není bez chyb. Není třeba, aby prezident někde skákal, křepčil, či lezl po stromech, jako opice, nebo omezený zarostlý lampasák od výsadkářů.

Pokud někdo volil, či bude volit, měl by si promyslet, komu zajistí podíl na moci. Neměl by hodnotit kandidáty a strany pode toho, co vykřikují a slibují poslední dva měsíce, viz. Maláčová z ČSSD, ale co tito lidé, politici obecně a jejich partaje předváděly od svého založení jak slovně, tak v praxi. Ona se ta slova a činy mnohdy liší, nejvíce před volbami. Nelze rovněž přehlédnout, že ideologická slouhovská politika center stran pražské havlérky se mnohdy liší od praktické politiky lokálních politiků.

Dobrou polovinu z posledních třicet let se potácíme v různých krizích. Dopad diletantské, procizácké-slouhovské, korupční a bezkoncepční politiky vlád posledních třiceti let se promítá rovněž do nastupující energetické krize. Bylo krásné mluvit o volném trhu, privatizovat průmysl, zemědělství i obchod, rozprodat kdejaký zdroj produkce a daní cizákům, navykládat kdejakému živnostníkovi, že je velkopodnikatel a bude Rottschild a zároveň si pozvat nadnárodní řetězce k jeho likvidaci. Ohánět se morálkou a vytvořit hluboce amorální společnost lži, pokrytectví, hlouposti, sobectví, korupce, oplzlosti a sprostoty, jenže dostáváme účet. Otevřením hranic se umožnilo cestování, rozšířilo podnikání, zesílily informační toky, ale nastal rovněž koloniální tah z ciziny, počínaje italskou mafií. To nejhorší vychází z EU, jejímiž pilíři jsou lež, strach, korupce a byrokratický teror.

V celé české a takzvaně evropské politice narůstá rozpor mezi vedením politických stran a jejich členskou základnou a voliči. Zájmy jsou mnohdy zcela protichůdné. Typickým příkladem je ČSSD, která se přesunula z podpory pracujících občanů na podporu politiky globálních lichvářů a jejich EU. Vykřikování komunistických hesel dva týdny před volbami se na realitě nic nezmění. Důvodem je fakt, že vedoucí politici vnímají strany jako svůj soukromý ziskový podnik, pokud možno by tak chtěli řídit i stát. Tedy co možno ziskově pro sebe, ale bez velkého ohledu na zaměstnance, tedy voliče. Maximum zisku a minimum odpovědnosti a zpětné vazby. Strany pro sebe, strany držitelů koryt. Stát není firma.

Podle mého názoru má smysl se zamýšlet především nad parlamentními stranami. Hlas odevzdaný pro strany, spolky atd., jako Přísaha (Šlachta), Volný blok (Volfová, Volný, Bobošíková), Aliance národních sil (Euro-Vítová) a bohužel i Trikolora je více, než nejistou investicí, která nanejvýš, po případném zisku 1,5 % a více hlasů zvýší cestou státního příspěvku životní úroveň vedení. Zároveň bude znamenat zahozený hlas z hlediska lepší budoucnosti pro bílou občanskou většinu, která pracuje, platí daně a vychovává řádně děti.

Šlachtovu přísahu hodnotím jako účelový podvod na objednávku Babiše. Kdo by jim půjčil bez záruky miliony na nejistou volební kampaň? Musí mít minimálně tajného ručitele. Šlachtovy sliby jsou fantazie, jestliže by nezískali ve volbách aspoň 30% hlasů. Vůdce strany nepůsobí dojmem příliš inteligentní osoby a zarostlou vizáží připomíná spíše vandráka, který se vyspal za kravínem, než důstojného policistu po třiceti letech služby. Nikde jsem ostatně neobjevil zástupy korupčníků, které by zatkl za dlouhou dobu svojí služby pod přísahou. Šlachtovci jsou pro EU a NATO a proti přímé volbě prezidenta. Jaký je jejich přínos? Bojovné kecy, že Šlachta všechny zavře, když to nedokázal za třicet let? Pokud se vůbec Šlachta a někdo z jeho komoňů dostane do sněmovny, budou tam nanejvýš obveselovat ubohými verbálními projevy, počítat svoje poslanecké prebendy, a především úplatky, které dostanou za to, že budou pro někoho, (pravděpodobně Babiše), účelově hlasovat. Pokud chce někdo volit Babiše, nemusí to dělat přes Šlachtu.

Volný blok připomíná stranu Úsvit-Národní koalice, kterou rovněž koučovala Jana Volfová, reprezentantka socialistického křídla pražské havlérky (aktuálně ANO, Piráti, TOP 09, KDU-ČSL, STAN, ČSSD, vedení KSČM), to vše s Vítem Bártou za zády. Strana byla evidentní podvod na vlastenecké voliče, zaměřený k eliminaci jejich hlasů. S tehdy minimálními zkušenostmi v politice jsem Bártovi a Volfové uvěřil a udělal ze sebe blbce při volbách do Senátu 2016, za což se omlouvám, nikoli poprvé. Chtěl jsem před volbami odejít, ale jak zároveň nezklamat voliče. Něco mne to stálo, ale bylo to poučné. Další spolupráci jsem po volbách odmítl. Můžeme si připomenout, že Volfová vedla takzvané mladé sociální demokraty v ČSSD. Jejími produkty jsou Hamáček, Petříček, Poche, Maláčová a další, někteří zároveň jako členové sorosovkého a Aspen Institute, řízeného Allbrightovou.  Starší, stejně podvodná komedie pod značkou Suverenita, kde Volfová spolupracovala s Bobošíkovou, bývalou nomenklaturní svazačkou, dopadla stejně jako později Úsvit-Národní koalice. Snahou trojky Volfová, Bobošíková a Volný je pravděpodobně zadaná likvidace vlasteneckých hlasů, a především zvýšení vlastní životní úrovně, pokud by získali 1,5 a více procent voličských hlasů. Obecně lze konstatovat, že globální a lokální lichváři kromě rozeštvávání voličů vytvářejí a sponsorují pseudovlastenecké strany k likvidaci vlasteneckých hlasů a znechucení voličů.

Takzvaná Aliance národních sil, reálně aliance oklamaných voličů a vyhozených hlasů Euro-Vítové je v podstatě stejný produkt, jako Volný blok, pouze s odlišným názvem. Oklamaných, případně zaplacených je tam ještě víc. S údivem jsem zjistil, že za ně kandiduje jeden člen vietnamské komunity. Těch si vážím, protože vynikají pracovitostí, učenlivostí, civilizovaným vystupováním na veřejnosti a solidností. Kandidát za ANS je pravděpodobně jeden z oklamaných. Označil bych ho za dobrého člověka ve špatné straně. Jen doufám, že neinvestoval do mohutné kampaně oficiálně chudé strany.

Trikolora měla obrovský potenciál, stát se vůdčí vlasteneckou stranou. To vše zrušil Václav Klaus mladší. Pravděpodobně dostal nabídku, kterou nemohl odmítnout, ať již pozitivní, nebo negativní. Navíc nelze ve spojení s dalšími subjekty (Žvnostníci, Svobodní) přehlédnou obrovskou šířku zájmů, až protichůdných. Strana je sice proti EU, ale nikoli proti NATO, zato proti přímé volbě prezidenta. Vše koučuje král českého hazardu a moravský jakovlastenec Valenta s podporou několika starých struktur z ODS. Tentýž Valenta realizuje s ředitelem Polanským cenzuru na Parlamentních listech ve prospěch Babiše a globálních lichvářů. Opravdový věrozvěst svobody, jestliže svoboda začíná od svobody slova. Co je tam dnes pozitivního? Kecy o svobodě posloucháme třicet let a pomalu jsme tam, kde jsme začali, ne-li v horší situaci. Kvete udavačství jako nikdy a občané naší údajně demokratické země se bojí mluvit na veřejnosti pravdu víc, než za takzvaného socialismu a učí to i svoje děti.

Všeobecně chybí v politice osobnosti, což je evidentní záměr. Ideální politik současné EU a slouha globálních lichvářů je inteligenčně průměrný, znalostně omezený, nevýrazný, sobecký, chamtivý, zbabělý, vydíratelný, zkorumpovaný amorální omezenec, nejlépe opilec, feťák a sexuální úchyl. Takových je nejen mezi našimi politiky evidentně plno. Přesto je občané volí, i opakovaně.

Jednoznačně nejprohnilejší stranou současnosti je ČSSD, vedená největším ubožákem české politiky Hamáčkem s podporou starých struktur typu Špidly, nebo Urbana. Zajištěním korýtek pro cizácké slouhy a hošany zeleno-pirátského Stropnického, nebo eurohodnotového Jandu úspěšně podryl pozici strany, pravděpodobně na rozkaz z Berlína, či Bruselu. Je třeba si připomenout, že ČSSD je dlouhodobě děvkou německých zájmů, což dokázalo její dlouhodobé podlézání KDU-ČSL, jež byla hlavní základnou přátel sudeťáků a německých koloniálních zájmů. Úlohu opěvování 300 let rakušácké okupace a podpory sudeťáků, jako jediné skupiny Němců bez denacifikace, převzal její první klon, TOP 09, přičemž druhý klon STAN pomáhá ze všech sil. Zaměstnávají houfy prodejných médií a pisálků, z nichž nejhorší je Mertlík, který se zároveň podílí na propagaci omezeného zeleného mozka a dlouholetého slouhy cizáků Pavla, jako budoucího prezidenta. Zde je na místě otázka, zda by neměl být zákonem zakázán vstup do domácí politiky osobám, které dlouhodobě pracovaly v zahraničních politických strukturách, absolvovaly zahraniční politické školy, nebo jsou v ekonomické vazbě se zahraničím. Obvykle odcházejí jako reprezentanti státu a vracejí se jako slouhové cizáků. Systém zavedený kdysi CIA v Africe a Latiské Americe. Na úroveň synků černošských náčelníků a jihoamerických narko-diktátorů poklesli někteří naši politici a důstojníci. Typickými příklady jsou Pavel, Šedivý (krátce ministr obrany, nikoli generál), Štětina a vedoucí politických neziskovek typu Člověk v tísni, nebo Open society found.

Rovněž ODS by byla volitelnější s nějakou osobností v čele a bez dvou přívěsků KDU-ČSL a TOP 09. Jenže Fiala musí zachraňovat TOP 09 na rozkaz z Berlína, stejně jako se Babiš musel na rozkaz z Berlína spojit s ubohým Hamáčkem. Fiala, prý premiér, ale čí? Český? Jaká změna? Leda k horšímu. Navíc s reálným nebezpečím povolební vládní spolupráce s Piráty, což je sorosovská strana hájící zájmy globálních lichvářů, která v pokrytectví překovává i Halíka a ve lhaní Babiše a jeho pacholky. Obhajovat zájmy amerických multimiliardářů-globálních lichvářů pomocí komunistických hesel je opravdu dredařské novátorství. Rovněž schopnost popírat vlastní výroky z nedávné doby nezná u Pirátů mezí. Lze je hodnotit jako nejnebezpečnější globální a zároveň protinárodní stranu řízenou ze zahraničí, donedávna dokonce muslimem. Proto má v názvu česká, nikoli jen Pirátská strana. Nejkrásnější je, když se povaleči a aktivisté Pirátů, Antify a neziskovek, kteří v životě nic přínosného neděli, zájmy dělníků a horníků. Piráti vzorně plní svoje hlavní úkoly, tedy zastrašovat občany tak, aby volili Babiše, jako globálními lichváři určeného spasitele (nového Havla) a guvernéra v kolonii Česko. Zároveň podporovat ohlupování mladé generace propagací záškoláctví a drog a teror proti vlasteckým občanům pomocí teroristů z Antify. Pokud by Piráti uspěli ve volbách s pomocí trojjediné klonové strany STAN/KDU-ČSL/TOP 09 ve spolupráci s Fialovou ODS, ukázali by, co znamená jejich heslo „Pusťe nás na ně,“ tedy bílé a civilizované Evropany a jejich majetek a děti. Stačí se podívat na Hřiba, jeho hospodaření v Praze a obecní byty pro afghánské narkomafiány a kriminálníky, oficiálně tlumočníky.

ANO má stejný problém jako ostatní strany pražské havlérky. Chybí osobnosti. Babiš se neumí ani pořádně vyjadřovat, působí jako oholený Šlachta. Jeho politická parta jsou přeběhlíci a karieristi, o ženách ani nemluvě. Stačí si připomenout Jourovou, Jermanovou, Šlechtovou, či Charanzovou. Obecně nemá prakticky žádné dobré lidi. Nad tamní průměr je Nacher, bohužel kryptosorosovec a Havlíček, údajně dobrý odborník, ale obdivovatel sorosovského zločince Klauze Schwaba, tedy aktivní sorosovec. Babiš musí být navíc vděčný zednářským strejcům z USA, kterým dluží půjčky, totéž v Německu, kde má rovně dvě chemické továrny, ve Francii další investice. Proto není nikdy vlastenecký a vždy posluhuje cizákům. Dělá to ovšem mazaně přes svoje pacholky na špinavou práci typu Hamáčka, Petříčka, Metnara, či Vojtěcha. Proto sám vypadá pozitivně, kdo nic nedělá, nic nezkazí. Na druhé straně e třeba konstatovat, že Čapí hnízdo je směšná prkotina a zneužívání dotací z EU jsme mohli vidět řadu let i bez něj. Přesuny firem a peněz do daňových rájů taky dříve nikomu nevadily. Před nástupem Babiše do politiky a pozice premiéra se odpařily do ciziny biliony korun a dodnes nebyl nikdo stíhán, natož trestán.

Velkou otázkou je, zda poctiví komunisté, z nichž nejznámější je Josef Skála, zastaví sorošizaci KSČM, reprezentovanou Filipem a Konečnou. Rozvrat by mohl dosáhnout úrovně ČSSD, což by globální lichváři kvitovali s potěšením. Oni mají rádi komunistická hesla, ale pouze v pseudolevicových a pseudovlasteneckých stranách typu Pirátů, nebo Volné platformy, nikoli v případě opravdových vlastenců a bojovníků za práva pracujících. Proto také zlikvidovali účinné odbory a schopné odborářské vůdce nahradili svými šašky. Poslední velký odborář a osobnost pracujících by u nás „táta“ Falbr. Taky ho odsunuli do Bruselu.

Neškodilo by, kdyby se každý volič zamyslel nad následujícími otázkami a problémy ve vztahu k svojí straně a jejímu kandidátovi (zakroužkovanému), případně kandidátům obecně. Která strana, či kandidát podporuje, nebo odmítá náš stát na národ, nejen slovně a v posledních týdnech, ale svojí dlouhodobou praxí.

Témata jsou jak historická, tak žhavě aktuální, některá dlouhodobá:

Členství v německé EU, která se mění v byrokratický eurokoncentrák s přetékajícími koryty 60 000 byrokratů v Bruselu a Strasburgu, jenž pouze poroučí, zakazuje a pokutuje a hlavně vysává a rozhazuje peníze na ideologické projekty a neméně ideologicky řízené hospodářství, jaké nikdy a nikde nefungovalo. Naše země je v koloniální pozici, stejně jako Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Chorvatsko, Řecko, pobaltské země a totálně rozkradená a zničená Ukrajina. Kdo nás do této pozice dostal, počínaje Teličkou členem ČSSD, později členem ANO a likvidátorem průmyslu Dlouhým. Komu za svoji pozici kolonie můžeme poděkovat, a kdo se ji dnes snaží udržet? Naprostá většina našich eurokomisařů a europoslanců, poslanců i senátorů.

Celonárodní referendum o všech důležitých zahraničních i domácích otázkách a problémech. Celonárodní referendum jako nadřazené směrnicím byrokratů z EU. Kdo brání takovému referendu, říká nepřímo, že voliči jsou blbí podlidé, kteří mají být vláčeni jako dobytek arogantními poslanci a senátory posluhujícími cizákům. Chybějící referendum znamená chybějící demokracii.

Členství v NATO, které nás nechrání před afroislámskou ivazí, ohrožením tureckou agresí, německým koloniálním eurokoncentrákem a sudeťáckým revanšismem. Zato zvyšuje hrozbu podílu na agresi proti Rusku, která vyvrcholí jadernou válkou v Evropě. Co nám přinesly imperialistické koloniální války NATO a EU v Iráku, Afghánistánu, Mali? Byly založeny na lžích o zbraních hromadného ničení v Iráku, teroristech z Afghánistánu (ve skutečnosti ze Saúdské Arábie), kteří napadli USA a potřebě boje proti terorismu v Mali (ve skutečnosti boj za uran pro francouzské jaderné elektrárny zásobující zelené Německo). Proč jsme se podíleli na agresi NATO a především Německa proti Jugoslávii, jejímž výsledkem se stala genocida Srbů, a vznik narkomafiánských států Bosna a Kosovo, které jsou základnami islámské narkomafie, islámského terorismu a černými dírami na evropské dotace s našich daní? To vše na základě vylhaných a následně neprokázaných tvrzení o zavražděných muslimských civilistech a táborech znásilňovaných muslimských žen. Celá takzvaná válka USA, NATO a EU proti globálnímu terorismu se nakonec ukázala jako podpora rozpínavosti islámského terorismu a islamizace Evropy a turecké islámské agresivity.

V současnosti pokračuje tlak na vytvoření základny NATO na našem území u Ostravy, tedy základního cíle v připravované válce s Ruskem a Čínou. Samozřejmě pod vedením ODS a TOP 09, avšak ve spolupráci s většinou stran pražské havlérky. Jako bychom u nás neměli v historii dost ozbrojených okupantů, počínaje 300 lety rakušácko-německé a následně německo-nacistické okupace. A všichni okupanti tvrdili, že nás musí chránit a nemůžeme bez nich existovat. Ve skutečnosti cizáčtí vojáci vždy jen zajišťovali panství cizáků a chránili jejich místní slouhy.

Stále ubožejší je školství, jehož výsledky připomínají čínskou kulturní revoluci, kde se demonstrovalo, ničilo a bojovalo se starší generací a přežitky. Nakonec měli vysokoškoláci úroveň střední školy, středoškoláci základní a žáci základních škol se blížili negramotům, než na ně Teng Siao Pching poslal armádu a udělal pořádek v zemi. Naši studující jsou opožděni o několik let a mnozí z nich prakticky nepoužitelní z důvodu neschopnosti vykonávat duševní práci, nešikovnosti vykonávat fyzickou práci, všeobecné duševní nepružnosti, nedostatku logického myšlení a lenosti. Srovnání s výsledky školství před rokem 1990, respektive 2001 je tristní. Přechod ze studia znalostního ke kompetenčnímu (schopnost najít si informace s jinak prázdnou hlavou) od roku 2001 a následně přidaná inkluze, propagace sexuálních úchylek a islamizace vedly k rozvratu školství a odchodu schopnějších pedagogů. Vysokoškolský profesor má nižší plat, než učitel základní školy. K tomu tolerance drog, agrese, záškoláctví, hlouposti a sprostoty. Probíhá neustálé snižování nároků na studující všech stupňů. Výsledkem je hlupák s maturitou, případně vysokoškolským diplomem. Navíc přibývá zbytečných a prakticky nevyužitelných studijních oborů placených státem. Předvedly se především Buzková, Marxová a Valachová za ČSSD, aktuálně Plaga za ANO a samozřejmě různé externí parazitující organizace přisáté na státní peníze.

Uměleckým světem nemá smysl se zabývat. Stejně jako dříve kvete politická prostituce. Zato nikdo se již neodváží politické satiry, která bylo možná i v předlistopadovém období, například Bohdalová s Dvořákem. A pokud se odváží, nedostane prostor v sorosovských médiích. Praha má stejný počet divadel jako Paříž. Naprostá většina z nich se neuživí a parazituje na státu a městu. O to více se předvádějí jako političtí aktivisté. Pokud se takzvaní umělci neuživí, měli by změnit zaměstnání. Jinak nelze konstatovat nic jiného, než to, že se stali komediantskými parazity, mnohdy posluhujícími cizákům. Filmy, divadelní hry, různá představení, televizní programy a písně jsou čím dále povrchnější, sprostější a političtější. Obecně bychom mohli mluvit o primitivizaci a afrikanizaci umění. Opravdoví umělci, obdivovaní kdysi v zahraničí, jsou dnes žebráci. Proč bychom to měli platit?

Bezkoncepční energetika a podřízení eurokampaním klimatismu (Vikingové pěstovali v Grónsku pšenici a prý se nám v současnosti otepluje) a zelenosti, solární, větrníková a řepková zlodějina. Ceny energií určuje nikoli zájem státu a občanů, ale ideologie, burza a kšeftaři. Do Německa a Rakouska prodáváme elektřinu levněji, než vlastním občanům! Velkožroutem energií, a rovněž vody a čistého vzduchu, jsou cizácké montovny levně pracující pro Německo a kamionový tranzit. To vše spojené s bojem proti levnějšímu ruskému plynu a levnějším a funkčním ruským jaderným technologiím, které používají i Němci, Britové a Američané. Dostavby jaderných elektráren budeme mít předražené jen díky slouhovství vůči USA a krachující společnosti Westinghouse, samozřejmě s dopadem na ceny elektřiny. Výsledkem je a bude příšerné zdražování domácí elektřiny i zahraničního plynu. Ceny elektřiny, jako domácího produktu jsou sprostá zlodějina. Proč bychom měli připlácet na ideologickou solární zlodějinu? Proč neplatíme to, co spotřebujeme, ale podle jističe? To je stejné, jako bychom přijeli k pumpě se škodovkou a platili za benzín 35 korun, zatímco u Hyunday 45 korun za litr. Jističovou zlodějinu státu dodnes nedokázal nikdo řádně vysvětlit. Další zlodějinou jsou takzvané emisní povolenky. Stát v podstatě vyrobil elektrickou daň, kterou zdíráním obyvatel zachraňuje zničenou a rozkradenou ekonomiku. Opakovaně jsem na to v posledních letech upozorňoval, nereagovali ani čtenáři, natož zkorumpovaní politici, kteří ovšem na drahou elektřinu mají a kanceláře jim vytápí stát z našich daní. Navíc je zde tažení plynařské lobby, především z USA. Z hlediska nákladů na výstavbu sítí, bezpečnost a efektivitu ohřevu vody, potravin atd. je elektřina efektivnější, než plyn nejen v domácnosti elektřina. Plynový kotel je několikanásobně dražší ve srovnání s elektrickým, má složitější a dražší opravy, potřebuje revize, drahý komín a jeho revize a tím komínem odchází dost tepla. Logický, jednodušší a levnější by byl rozvod plynu ze zahraničí pouze do elektráren a jinak všude jen elektřina. Ta je navíc nejekologičtější. Jenže, to by plynařská lobby přišla o část kšeftů a politici o svoje korupční příjmy. A když plyn, tak ten nejdražší, tedy z USA, protože jsme slouhové amerických a ukrajinských lichvářů a zlodějů.

Přímá volba prezidenta občany, nebo jen namyšlenými poslanci a senátory? Jsou snad občané blbci? Je zvláštní, že před volbami jim to nikdo neříká.

Zelené peklo a klimatismus, kde si EU hraje na spasitele světa, který ji nenásleduje. Výsledkem bude hospodářská katastrofa, kterou budou platit především kolonie.

Politické neziskovky, které ve skutečnosti nejsou neziskovkami, ale politickými firmami s placenými zaměstnanci, vesměs agresivními povaleči, bez pracovních návyků, mnohdy posluhujícími cizáckým, protinárodním zájmům. Mizí v nich zhruba 15 miliard každý rok.

Drahý a zbytečný senát, který brzdí možnost realizace programů legálně zvolených stran. Prý pojistka demokracie. Pokud tam měla většinu levice, nebo dokonce vlastenci, tak by to pojistka demokracie nebyla. Je to jen drahá trafika se zlatými koryty pro slouhy cizáků.

Státní podpora sociálního parazitování, kde bez pozitivního výsledku mizí rovněž miliardy. Nejedná se pouze o část romské komunity, ale rovněž migranty, kteří jsou přesouváni z Německa, případně jako tlumočníci dovážení přímo z Afghánistánu. Na jedné straně máme ožebračené důchodce a samoživitelky, které s dětmi sotva přežívají v bídě a na druhé povaleče s příjmy padesát a více tisíc měsíčně, v čele s mnoha neziskovkáři a migranty. Bohatý život v nicnedělání samozřejmě nestimuluje k práci. Vidíme to na výsledcích migrační politiky v Německu, kde podle Merkelové integrace Turků zcela selhala a v případě nové vlny afroislámských migrantů je situace ještě podstatně horší. Kombinace bohatých sociálních dávek státu parazitům, navíc posilovaná dávkami přes islámskou církev vytváří prostředí věčného sociálního příživnictví a nechuti k práci a integraci do civilizované Evropy. Zároveň vytváří základny islámského terorismu a narkomafie. Německá vláda platí podnikatelům za zaměstnávání afroislámských migrantů, které nic nestimuluje k tomu, aby řádně pracovali, či pracovali vůbec, protože plat dostávají i tak. Zaměstnavatelům to nevadí, protože dostávají peníze, aniž by museli něco vyrábět a realizovat na trhu. Vzorové ideologické hospodářství, připomínající zvláštní zprávu číslo 4 Hanzelky a Zikmunda o situaci v SSSR. Pokud nějaký Němec tuto situaci kritizuje, bývá označen za rasistu a vyhozen z práce.

Afroislámské invaze, kterou řada politických stran jednoznačně podporuje, především TOP 09, KDU-ČSL, ČSSD, Piráti. Přitom se ukazuje, že islám je neslučitelný s Evropou a mnohdy agresivní primitivové bez zájmu o práci a integraci jsou nejen drahou sociální přítěží, ale rovněž bezpečnostním rizikem. Invaze posiluje pozice hlavního státu agresivního islámu Turecka, které je v současnosti největším ohrožením Evropy. Můžeme si připomenout, že začlenění Turecka do EU vydatně podporovala ODS.

Dlouhodobě ničené domácí zemědělství, díky našemu členství v EU. Zde se vyznamenaly především KDU-ČSL“ a TOP 09, které změnily naše zemědělce a lesníky v dodavatele surovin pro cizinu, přičemž cizí produkci nevalné kvality si kupujeme v cizáckých hypermarketech. Dovážíme dotované potraviny z EU, které ničí naše zemědělce, a to s podporou stran pražské havlérky. Proč rušíme chovy vepžů a dovážíme z Polska maso a jablka vyráběné ve firmách nizozemských majitelů? Proč vozíme cukr z Latinské Ameriky a likvidujeme vlastní cukrovary? Díky diskriminačním asociačním dohodám, které pro nás vyjednal slouha cizáků Telička, tehdy člen ČSSD, později člen ANO, eurokomisař a europoslanec. Pokles domácí výroby potravin a nárůst dovozu je ilustrativním dokladem nebezpečné koloniální závislosti, kšeftu pro cizáky a jejich slouhy a nebezpečí hladu v krizové situaci.

Dokladem úrovně třiceti let české demokratické politiky je takzvaná bytová otázka. Předlistopadový režim postavil statisíce nových bytů, občané desetitisíce nových domů na vesnicích a v družstvech. Kvalita nebyla vždy ideální, ale bydlení levné a přibývalo ho rychle. Byl to jeden z cílů populační politiky. Stavbu družstevních bytových domů podporovala i meziválečná ČSR. Od roku 1990 se stavba bytů stala kšeftem pro developery. Bydlení se stalo extrémně drahým, mnohdy nedostupným problémem mladých rodin s průměrnými a nižšími příjmy. Byty se stavěly hlavně pro movité cizince. V řadě nových menších sídlišť dominují Rusové a černoši různých odstínů pleti. Stavební pozemky vyprodaly ODS a TOP 09 developerům na stavby kancelářských a obchodních center. Situace se dostala tak daleko, že úřady jsou místy v najatých domech. V současnosti chtějí Piráti a socialisté sdílet, tedy krást legálně nabyté byty občanů, ale na budovy, byty, nevyužívané nebytové a výrobní prostory a pozemky cizáků a developerů nesáhnou. Přitom by stačilo je tvrdě zdanit.  Další komedie ne prospěch lichvářů s komunistickými hesly. Pro naše občany, nikoli migranty a kšeftaře je třeba stavět státní byty. Bytovou politiku posledních třiceti let lze označit za katastrofu a podporu depopulační politiky namířené proti bílým Evropanům.

Objektivně nepodložená a nenávistná militaristická štvanice proti Rusku, která nám přináší hospodářské problémy a růst pravděpodobnosti jaderné války v Evropě. K tomu smyšlená komediální kauza Kundrova ricinového oleje a stejně ubohá komedie na téma Vrbětice z péra dalšího sorosovského pisálka Kroupy ve službách Koudelkovy BIS. To vše s podporou stran pražské havlérky a výsledkem naší pozice jako evropských šašků. Nikdo dosud nevysvětlil, proč by mělo Rusko vojensky napadat země EU. Proč by začalo válku proti silnějšímu nepříteli, jestliže se ani ubránit nedokáže bez jaderných zbraní? Co by zde hledalo, co doma nemá? Obkličuje Rusko země NATO, nebo agresoři z NATO Rusko až na pokraj přímého střetu?

Nepodložená a nenávistná štvanice proti Číně, která by nám z hlediska ekonomických výsledků, dodržování zákonů, růstu životní úprovně a ochrany obyvatel před zločinci a cizáckými vlivy mohla být vzorem. Dopady naší pudlovské zahraniční politiky samozřejmě pocítíme a proti spojené síle Číny a Ruska je stále komediálnější EU bez šance. Kdyby se zastavily dodávky průmyslových výrobků z Číny, budeme nazí a promrzlí hltat syrovou potravu. O nějakých mobilech, které mnozí voliči pražské havlérky používají místo mozků, bychom si mohli nechat jen zdát, a nejen o nich. Desítky let bohatli kšeftaři na dovozu výrobků z Číny, zničili domácí průmysl a teď najednou Číně nadávají.

Likvidace značné části našeho průmyslu, především obranného, případně jeho levný rozprodej cizákům. Důsledkem byly vlny nezaměstnanosti. Zůstala nám poslední velká zbrojovka, Holding CSG. Aero bylo prodáno Maďarům, Česká zbrojovka patří jakýmsi fondům v zahraničí. Představa, že hospodářství se může opírat z velké části o služby, se ukázalo jako chiméra. Nejlépe prosperující mocností je Čína, nová dílna světa.

Rozprodej českých bank cizákům za výprodejní ceny se sanací zlodějin a dluhů penězi s důchodového fondu. Banky se staly úžasným penězovodem z naší republiky ke globálním a lokálním lichvářům. Započteme-li rovněž naše výdaje pro byrokraty v Bruselu a nezdaněné zisky cizáckých, především německých podnikatelů, mizí z republiky hrubým odhadem, při započtení inflace kolem 800 miliard korun ročně.

Církevní takzvané restituce, které v podstatě zlikvidovaly Masarykovu pozemkovou reformu a nostrifikaci. Katolická církev je v podstatě cíczím státem s vedením v Římě. Navíc stovky let působila ve prospěch protičeského národnostního útlaku, deformování české historie a školství a germanizace v Rakousku. Přitom církve, především katolická se v současnosti stávají parazitujícími institucemi samy pro sebe, kde se prezentují individua se širokým spektrem sexuálních úchylek a slouhové globálních lichvářů, klanějící se muslimům ve spolupráci s pangermány a sudeťáky. Realitou se stává víra bez církve, takže není důvod cpát náš majetek jako restituce za nic lidem jako Halík s tím, že jej bude spravovat developer Sekyra, král pražských homosexuálů, spojený s reprezentantem KDU a TOP a také sudeťáků Hermanem (zaměstnanec Babišova úřadu vlády-prý opozice!!), nejen po stránce financí. Již v dobách císaře Josefa II byl církevní majetek chápán jako státní a církev pouze jako jeho správce. Kristova církev přece měla být nemajetná a morální. Měli bychom si připomínat Masarykova slova: „Dále od Vídně, dále od Říma.“

Dlouhodobé urážlivé přepisování historie v médiích i školách tak, aby bylo odstraněno vlastenecké myšlení, především mladší generace a uráženi naši historičtí vlastenci, Žižkou a Husem počínaje a prezidentem Benešem konče. Vše na objednávku německé nadvlády ve východních koloniích a sudeťáckého nacistického revanšismu. Šéf ODS Fiala se nezastřeně bratříčkuje se sudeťákem Posseltem a poté jde klást věnce do Terezína, či krypty, kde padli parašutisté, kteří vykonali atentát na Heydricha. Něco takového lze označit za opravdovou politickou a morální perverzi. Připomínáme si nacistické koncentráky, ale fakt, že v takzvaných Sudetech byl holokaust v podstatě stoprocentní, se jaksi zamlčuje. A zdaleka není v podlézání sám, stačí si připomenout Halíka, Hermanna, či hulváta z Řeporyjí. Média nás krmí třicet let propagandou o českých zločinech vůči ubohým sudeťákům a jaksi zapomínají na německé zločiny ve druhé světové válce, germanizační teror v době rakušácké okupace, podíl sudeťáků a okupaci českých zemí a nacistickém teroru v takzvaném protektorátu.

Průběžně se zhoršující zdravotnictví, obzvláště z hlediska současného COVIDového úderu a podvodu. Nelze přehlédnout, že z hlediska povinného očkování vzorně spoluprací strany vlády i opozice v prosazování amerických genetických vakcín. Přitom porušují norimberský protokol, který zakazuje nedobrovolné testy na lidech. Pfizer, Moderna a Jansen jsou experimentální vakcíny, dosud ve stádiu testů druhé a třetí úrovně. Přesto se je politici posluhující cizáckým zájmům snaží vnutit všem občanům, včetně malých dětí. Přitom nikdo nezná možné negativní dopady na zdraví očkovaných v budoucnosti. Především strany pražské havlérky masivní kampaní v médiích zamezily pod vedením ODS možnost nákupu a použití ruské vakcíny Sputnik, která je vyráběná klasicky, dosud bezproblémová a používá se ve čtyřiceti zemích. Evidentně tedy nejde o zdraví obyvatel, ale o kšeft pro sorosovce Gatese, možná i jiné plánované následky z hlediska depopulace bílých Evropanů. Necháme se překvapit. Na Slovensku došla situace tak daleko, že lékaři a sestry dávají hromadně výpovědi a odcházejí ze zdravotnictví. V některých zemích dali v době COVIDového úderu a podvodu přednost ekonomice, v jiných životům občanů. U nás se vláda i opozice vykašlaly na obojí. Genetické vakcíny nechrání proti nákaze COVIDem, stejně jako před nakažení COVIDem od již očkovaného. Zlehčují pravděpodobně pouze průběh onemocnění a nejasnými negativními následky u různých očkovaných osob. Pokud by se realizovala premedikace a medikace, bylo by očkování zbytečné. Na úkor státu, tedy občanů se obohatily především nemocnice a zdravotní pojišťovny, které si připsaly zvýšené platby na kdekoho jako léčeného na COVID. Právě očkovací teror je dokladem faktu, že boj mezi Babišem a jeho slouhy ČSSD a vedení KSČM na jedné a Fialou s přívěsky KDU-ČSL, TOP 09 a Piráty se STAN na druhé straně je pouze mediální komedie pro voliče. Z hlediska posluhování cizákům, stejně jako očkovacího teroru americkými genetickými vakcínami a agrese proti Rusku s následkem jaderné války jsou vláda i opozice v dojemné shodě. Tedy předvolební nabídka změny beze změny.

Prakticky neomezený obchod s drogami, navíc v podstatě podporovaný médii. Jedná se o zisky narkomafie, která korumpuje politiky i stání aparát. Zdrogovanému národu se lehce vládne. Již v  obě takzvané první republiky se to ukázalo z hlediska masového alkoholismu na Zakarpatské Ukrajině. V současnosti jsou Češi největšími opilci v EU, což se projevuje i z hlediska manipulovatelnosti a voleb.

Růst kriminality od roku 1990 na zhruba čtyřnásobek, přičemž finanční a drogová vyrostla podstatně výš.

Politické soudnictví, jehož dokladem jsou nejen Kratochvíl a Kraft. Politické soudnictví opírající se o ideologie je dokladem toho, že nejsme ani demokratickým, ani právním státem.

Opakovaný pokus o privatizaci Pošty, která je jedním z pilířů státu. Poprvé se o to jako poskok Kellnera neúspěšně pokusil Vít Bárta. Aktuálně se o to pokouší Hamáček (Pošta podléhá ministru vnitra) s Babišem. Největším ohrožením zájmů státu a občanů je privatizace státu do rukou různých oligarchů, kteří jsou obvykle určenými lokálními vládci v rámci Nového světového řádu globálních lichvářů. To vše pod prapory svobody, demokracie a volného trhu. Cílem je likvidace státu jako ochránce občana, jeho rodiny a majetku a nahrazení států lokálními vládami nové finanční šlechty do globálního otrokářského systému ve formě podobné feudalismu, či indickému kastovnictví, ovládaného globálními lichváři.

Změna státních médií, ČT a ČRo na hlásné trouby protinárodní propagandy a přepisovače historie. Výrazně se rovněž podílí soukroný Seznam a roste podíl Parlamentních listů vlastněných Valentou. Dvořáka v ČT podporují především ODS, KDU-ČSL, TOP 09, STAN, Piráti.

Obecná podpora sexuálních úchylek jako údajně pronásledované menšiny, coby součást snižování počtů bílých obyvatel v rámci programů depolupace bílých Evropanů a jejich nahrazení silnými a omezenými míšenci černochů a Evropanek podle názorů hvězdy politiky EU Kalergiho a amerického prezidentského poradce Barneta.

Upřednostňování všemožných sexuálních, náboženských a rasových menšin na úkor bílé, kulturně-křesťanské a pracující většiny.

Válka generací jako štvanice na zkušené starší a staré spoluobčany, především ze strany médií a Pirátů. Projevuje se především v zaměstnanecké politice soukromých firem. Obecně se jedná o osvědčené sorosovské rozeštvání ras, národů, náboženství, zájmových skupin i rodin, které umožňuje lépe ovládat voliče v pseudodemokracii takzvaného západu. Rozbití rodiny odstraněním ochranné role otce cestou lesbické agrese proti mužům, především bílým, odstranění prarodičů, kteří vždy předávali dětem zkušenosti, legalizace agrese úchyláků proti dělem, to vše je cestou k depopulaci bílé Evropy.

Dlouhodobé okrádání důchodců, především po Kalouskově revoluci z hlediska výpočtu důchodů. Dlouhodobě negativní a arogantní přístup k důchodcům dlouhodobě předvedly TOP 09, KDFU-ČSL a ODS. Situace se změnila až nástupem Babiše, který ovšem nesměřuje k nápravě dřívějších lumpáren, ale využívá důchody jako zbraň politické propagandy. Nicméně pokračujer snaha o privatizaci, tedy rozkradení zdrojů důchodů. Především TOP 09 a ODS neustále prosazují různé třetí pilíře a fondy, které by umožnily sebrat peníze důchodců z ochrany státu a přesměrovat je do parazitujících lichvářských fondů řízených asociálními managery s milionovými platy a prebendami. Privatizace důchodů znamenala vždy jejich rozkradení.

Rozvrácená armáda, kde přibývá hloupých, zbabělých a neschopných vojáků všech hodností, kteří posluhují cizáckým zájmům. Armáda přestává být obráncem vlasti a stává se koloniální armádou globálních lichvářů a imperialistů a německých revanšistů bojující za jejich zájmy na Balkáně, v Iráku, Afghánistánu a Mali. Zároveň nelze přehlédnout katastrofálně vedené vyzbrojování a přezbrojování, pravděpodobně jako důsledek korupce a cizáckých zájmů. Dokladem jsou jak americké vrtulníky UH-1Y a AH-1Z, ale rovněž nákup zemědělských pickupů, místo vojenských vozidel. Domácí průmysl je preferován hlavně řečmi. Musíme si položit otázku, jak je možné, že strategické zbrojovky se dostala do rukou cizinců a kdo za to nese odpovědnost?

České firmy v daňových rájích, což vede k okrádání státu s tichou podporou zkorumpovaných politiků a úředníků EU. Zdaleka se nejedná pouze o Babiše. Daňové ráje nejsou ničím jiným, než lichvářskou korupční zlodějinou, okrádáním státu a jeho občanů, kteří platí daně.

Zavedení EURA, což by vedlo k dalšímu snižování životní úrovně. Piráti se snaží pokoutně protlačit zavedení EURA propagací likvidace českých dluhů. Výsledkem by byla likvidace českých úspor každého z nás. Piráti jsou ostatně sorosovskou stranou globálních lichvářů a vzorně podporují bankovní zájmy, byť se tím nechlubí.

Zachování hotovostní měny, což brání neomezené kontrole každého z nás a byrokratickému finančnímu teroru. Konec hotových peněz znamená konec svobody a další krok k Novému světovému řádu pod totální kontrolou a finančním terorem globálních lichvářů. Kriticky se vyjádříš o migrantech, úchylech, nebo, nedej bože, o globálních a lokálních lichvářích a nedostaneš se k penězům.